Dzieki za ten przepis. Z powodow zdrowotnych staram sie unikac pszenicy. Jestem dopiero na poczatku drogi, wiec znalezienie zamiennikow dla ulubionych potraw stanowi nielada wyzwanie. Uwielbiam ciasto jogurtowe, ale wydawalo mi sie, ze z inna maka niz pszenna po prostu nie wyjdzie. Zrobilam sobie zakladke na waszej stronie, wiec bede zagladac!
Dzieki za ten przepis. Z powodow zdrowotnych staram sie unikac pszenicy. Jestem dopiero na poczatku drogi, wiec znalezienie zamiennikow dla ulubionych potraw stanowi nielada wyzwanie. Uwielbiam ciasto jogurtowe, ale wydawalo mi sie, ze z inna maka niz pszenna po prostu nie wyjdzie. Zrobilam sobie zakladke na waszej stronie, wiec bede zagladac!
Dzieki za ten przepis. Z powodow zdrowotnych staram sie unikac pszenicy. Jestem dopiero na poczatku drogi, wiec znalezienie zamiennikow dla ulubionych potraw stanowi nielada wyzwanie. Uwielbiam ciasto jogurtowe, ale wydawalo mi sie, ze z inna maka niz pszenna po prostu nie wyjdzie. Zrobilam sobie zakladke na waszej stronie, wiec bede zagladac!
OdpowiedzUsuńDzieki za ten przepis. Z powodow zdrowotnych staram sie unikac pszenicy. Jestem dopiero na poczatku drogi, wiec znalezienie zamiennikow dla ulubionych potraw stanowi nielada wyzwanie. Uwielbiam ciasto jogurtowe, ale wydawalo mi sie, ze z inna maka niz pszenna po prostu nie wyjdzie. Zrobilam sobie zakladke na waszej stronie, wiec bede zagladac!
OdpowiedzUsuń