sobota, 1 marca 2014

Naleśniki ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Wytrawnie;)))
Składniki:
  • Naleśniki
  • Szpinak mrożony
  • 2-3 ząbki czosnku
  • Kilka suszonych pomidorów pokrojonych w kostkę
  • Kawałeczek sera feta w kostkę
  • Mały jogurt naturalny
  • Garstka koperku+ząbek czosnku
Wykonanie:
  1. W rondelku połóż szpinak, dodaj czosnek i poczekaj, aż woda odparuje. Dodaj fetę, pomidory, przyprawy, wymieszaj.
  2. Jogurt wymieszaj z wyciśniętym czosnkiem i koperkiem.
  3. Szpinakiem posmaruj naleśniki, złóż w trójkąty i polej sosem.
Smacznego:)


1 komentarz:

  1. Oj, jak ja lubię naleśniki ze szpinakiem. Podoba mi się dodatek pomidorków, chyba następnym razem też spróbuję je dodać :D

    OdpowiedzUsuń

Daj nam znać co sądzisz o naszych posiłkach :)