środa, 19 marca 2014

Pasta z makreli z papryką i ogórkiem

Lubię makrelę wędzoną. Do tej pory jadłam samą z pieczywkiem. Teraz kombinuję z pastami:) pyszna:)

Składniki:
  • mała makrela wędzona
  • ogórek kiszony
  • kawałeczek papryki
  • kawałeczek sera feta
  • łyżeczka jogurtu naturalnego (można pominąć, jeżeli masa się ładnie połączy)
  • pieprz
Wykonanie:
  1. Makrelę drobniutko rozdrobnić. 
  2. Ogórka, paprykę i fetę pokroić w kostkę.
  3. Wszystko wymieszać, zmiażdżyć widelcem. Doprawić.
Smacznego:)

1 komentarz:

  1. Chyba siądę i znaczne płakać. To nie na moje ciążowe nerwy... Już czuję jej smak!

    OdpowiedzUsuń

Daj nam znać co sądzisz o naszych posiłkach :)